Razgovor o o Wikizvor:Administracija

Izvor: Wikizvor
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Prijedlog članaka[uredi]

1)Tražim da mi se dopusti postavljanje članaka "Peti korpus ARBiH i HR Herceg-Bosna imali su zvanično partnerski odnos od smjenjivanja osnivača i prvog zapovjednika HVO-Opžine i Okrug Bihać Tomislav Dretara" s popratnim dokaznim izvornim dokumentima korištenim na suđenju u Den Hagu optuženiku za ratne zločine generalu Hrvatske vojske Slobodanu Praljku.
2)Tražim da mi se dopusti postavljanje članka o prvoj antikomunističkoj stranci Bosne i Hercegovine koja je u svom programu jedina imala osnivanje Armije BiH i to kao nedjeljiva BiH politička nacija, a vojska profesionalna.

Ove projekte sam bio realizirao, prvi djelimice ali me je spriječio Cerminator optuživši za falsifikat što predstavlja tešku uvrjedu časti na koju sam se žali i bio optužen za vandalizam. To su članci koji imaju veliku historijsku vrijednost, koji mijenjaju srž obrambenog rata i pokazuju da je izdaja Ustava i jedinstva Republike BiH bila na djelu od samog početka.

Nadam se da se ničiji tankoćutni psihonervni identiteti neće ovim naći uvrijeđeni pa unaprijed molim da mi se oprosti ako sam prekoračio granice bosanskohercegovačkog wikipedijskog poimanja nauke i građanske demoikratije.--motiv 21:12, 8 februar 2011 (KSV)